S’incrementen els pacients hospitalitzats per coronavirus, però continuen baixant els casos actius

En les darreres 24 hores s’han detectat 32 nous positius, 63 ciutadans recuperats i la taxa de reproducció se situa en 0,99

Els ministres Jover i Benazet, aquesta tarda a Govern
Els ministres Jover i Benazet, aquesta tarda a Govern Govern d'Andorra

Continua la davallada de casos actius de coronavirus al Principat, però el nombre pacients ingressats a l’hospital s’han incrementat dels 18 als 23. D’aquests, 21 resten a la ‘planta covid’ i 2 es troben a l’UCI, un d’ells amb ventilació mecànica. D’altra banda, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet ha informat que en les darreres 24 hores s’han detectat 32 positius i 62 ciutadans recuperats. Pel que fa a la taxa de reproducció, se situa en 0,99.

Així doncs, el nombre de casos totals diagnosticats des de l’inici de la pandèmia ascendeix a 7.446. En relació amb això, el ministre ha subratllat que els ciutadans afectats per dia s’ha tornat a estabilitzar després del “petit repunt” de les darreres jornades. Respecte als casos actius que hi ha al país, la xifra s’ha davallat fins als 548.

D’altra banda, hi ha un increment de cinc pacients ingressats a l’hospital. Així doncs, dels 23 ciutadans afectats, 21 resten a la ‘planta covid’ i 2 a l’UCI, un d’ells amb ventilació mecànica. Per últim, de les 23 aules dels diferents sistemes educatius, hi ha 11 confinades i 12 en vigilància activa parcial.

Comentaris

Trending