S’incrementen els positius per coronavirus i els pacients ingressats a l’hospital

Salut ha notificat 57 afectats en les darreres 24 hores i hi ha una persona més a la unitat de cures intensives

Una reproducció microscòpica de coronavirus.
Una reproducció microscòpica de coronavirus. ARXIU

Es confirmen els presagis. L’augment de les proves realitzades també ha provocat un increment  dels positius per coronavirus. En les darreres 24 hores, s’han detectat 57 ciutadans més amb la malaltia, trencant la mitjana dels darrers dies, que se situava entorn dels 30 contagis diaris. Respecte a les altes, 32 pacients s’han recuperat totalment i els casos actius al país s’han incrementat fins als 470 (+25). D’altra banda, hi ha dos pacients més ingressats a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, dels quals un ha estat traslladat a l’UCI.

Així doncs, el nombre total de casos confirmats des que va esclatar la pandèmia és de 7.756 i les altes ascendeixen a 7.203. A l’hospital, hi ha 14 pacients ingressats a la ‘planta covid’ i 3 a l’UCI, dos d’ells amb ventilació mecànica. Pel que fa a la situació del sistema educatiu, hi ha 19 aules en vigilància activa, de les quals 3 (-12) estan totalment confinades i 16 (+3) es troben vigilades parcialment. A més, hi ha 39 (-14) que resten en vigilància passiva.

El ministre de Salut, Joan Martínez ja va preveure el passat dimecres que els pròxims dies es donaria un increment dels positius diaris fruit de l’augment de les proves TMA i d’antígens que s’estan realitzant per evitar els contagis en les reunions familiars nadalenques. De fet, la xifra d’avui és molt superior a la mitjana dels darrers dies, que se situava entorn dels 30 contagis.

Etiquetes

Comentaris

Trending