L’hospital agafa el relleu a la plaça de braus com a centre de vacunació

Ara per ara, només la vaccinació infantil, que s’hauria de dur a terme a partir d’aquesta setmana, tornarà a l’emplaçament de Prat de la Creu

Vacunació aquest matí a l'hospital.
Vacunació aquest matí a l'hospital. SAAS

La vacunació contra la Covid, a excepció de la vaccinació infantil, que s’hauria de dur a terme a partir d’aquesta setmana, se centralitza des d’aquest dimarts a l’hospital. El centre sanitari agafa el relleu al centre de vacunació que fins ara era -i ho serà per als menors d’entre 5 i 11 anys- l’antiga plaça de braus.

El fet que hagi caigut en picat la demanda de vacunes ha portat a fer un replantejament sobre els equipaments, una situació que ja ha passat en altres moments de la pandèmia i que permet una millor gestió de recursos i una optimització de la logística. És a la planta -1 de l’hospital on s’administren les vacunes. Es poden arribar a injectar unes 200 dosis de dilluns a divendres.

Sanitàries preparant el dispositiu.
Sanitàries preparant el dispositiu.

Quan se citi les persones que s’hagin de punxar -cal tenir en compte que s’han allargat un altre cop els terminis d’administració de vacunes entre dosis- ja es farà el recordatori que cal acudir a l’hospital. A la plaça de braus hi continua havent, això sí, tot el dispositiu per a la pràctica de cribratges i proves diagnòstiques (TRA i TMA).

Comentaris

Trending