Gallardo, positiu per coronavirus

El ministre de Presidència, Economia i Empresa havia rebut la primera dosi de la vacuna i els seus símptomes són lleus

Jordi Gallardo el dissabte 24 d'abril quan va rebre la primera dosi del vaccí.
Jordi Gallardo el dissabte 24 d'abril quan va rebre la primera dosi del vaccí. SFGA/J.A.VILADOT

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet ha informat aquest dimecres, en la roda de premsa posterior al consell de ministres, que el titular de la cartera de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo està afectat per la Covid i els seus símptomes són lleus. El ministre havia rebut la primera dosi del vaccí.

Jordi Gallardo ha participat en la sessió del consell de ministres de manera telemàtica com ja va fer aquest dimarts en la presentació dels esports electrònics. El ministre es va vacunar el dissabte 24 d'abril, el mateix dia que el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres. Ha agafat la infecció després de vacunar-se ja que encara no s'havien complert les tres setmanes necessàries per adquirir la immunització contra la malaltia. Està aïllat a casa seva.

Anteriorment ja havia estat confinat en ser contacte d'un positiu. El divendres de la setmana passada,va mantenir una reunió amb el col·lectiu de les autoescoles. La trobada va tenir lloc respectant totes les mesures sanitàries i de distanciament.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending