Estats Units recomana evitar viatjar a Andorra per la incidència de la Covid

El Centre americà de Control i Prevenció de malalties situa cinc països europeus, amb França i el Principat al capdavant, amb un risc molt alt de contagi de coronavirus

La classificació la fa el CDC americà.
La classificació la fa el CDC americà. ARXIU

Els Centre per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC) dels Estats Units (EUA) ha situat Andorra, com França, en una llista de països amb molt risc de contagi de coronavirus i, en conseqüència, desaconsella viatjar-hi. I, en el cas que s’hagi de fer el viatge de manera imperiosa, gairebé estableix l’obligació d’haver estat prèviament vacunat. També França forma part d’aquesta llista.

Les destinacions que entren a la categoria ‘Covid-19 Very High’ de nivell 4 del CDC han tingut més de 500 casos per cada 100.000 residents en els últims 28 dies. Segons aquest rànquing que fan els americans, amb el nivell 4 la gent hauria d'evitar viatjar a llocs designats amb aquest avís. Qualsevol persona que hagi de viatjar primer s’ha de vacunar completament, aconsella l’agència.

A banda d’Andorra i França, hi ha tres destinacions europees més que el CDC ha situat en el mateix nivell d’incidència del virus: Portugal, Xipre i Liechtenstein. El llistat es completa amb un país e l’Orient Mitjà, Jordània, i un altre de l’Àfrica oriental, Tanzània.

Comentaris (4)

Trending