Estabilitat absoluta i un hospitalitzat menys a l’UCI per la Covid

Les últimes 24 hores s’han notificat ‘només’ 41 contagis que han fet que s’incrementin de dos els infectats actius de coronavirus que formalment hi ha al Principat

Entrada a l'UCI de l'hospital.
Entrada a l'UCI de l'hospital. Altaveu

Després del lleuger repunt de la pandèmia hagut els darrers dies, la situació sanitària entra en una situació d’estabilitat que anirà oferint petites pujades i baixades. Les darreres 24 hores s’han notificat 41 casos que, en combinar-ho en les 39 altes acreditades, deixa un saldo positiu de dos contagis actius més que aquest dijous. En tot cas, són 713 els infectats formals, dels quals n’hi ha quinze d’hospitalitzats. Això sí, un dels ingressats a l’UCI n’ha sortit.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 37.999 persones i es registren un total de 37.135 altes. El total de defuncions fins a la data és de 151. Actualment, s’ha dit, hi ha 713 casos actius: onze persones, dues més que dijous, resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i quatre a l’UCI –tres amb ventilació mecànica–. Pel que fa a la població escolar, hi ha una aula en vigilància activa parcial, fet que no passava des de fa dies, i sis aules en vigilància passiva. Finalment, des de l’inici del pla de vacunació, ja s’han administrat 155.746 vacunes –57.976 primeres dosis, 57.225 segones i 40.545 terceres.

Comentaris

Trending