Dues classes totalment confinades més en una jornada sense nous contagis de Covid

Les quatre persones que s’han recuperat de la malaltia fan baixar el nombre de casos actius de coronavirus

Mascaretes infantils.
Mascaretes infantils. ARXIU

Paradoxalment, en una jornada sense nous contagis notificats de coronavirus segons les dades oficials facilitades pel Govern, sí que hi ha dues classes més que s’han hagut de confinar totalment. En total, hi ha sis aules totalment aïllades i tres més tenen alguns dels seus integrants confinats. Com que en el conjunt del país hi ha hagut persones que s’han recuperat de la malaltia, els casos actius de Covid s’han reduït.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 15.140 persones -cap de nou des de l’actualització de dilluns- i es registren un total de 14.953 altes (quatre més en les 24 darreres hores). El total de defuncions fins a la data i des de fa setmanes es manté sortosament de forma inalterable en 130.

Actualment hi ha 57 casos actius i no hi ha cap ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell –ni a planta ni a l’UCI–. Com s’ha dit, entre la població escolar hi ha nou aules sota vigilància activa –sis total i tres parcial– i una en vigilància passiva. Finalment, des de l’inici del pla de vacunació ja s’han administrat 103.595 vacunes –53.485 primeres dosis, 49.892 segones i 218 terceres–.

Etiquetes

Comentaris

Trending