Dos nous curats de coronavirus en una altra jornada sense cap positiu

Els recuperats s’enfilen ja a 759 mentre que únicament queden 42 persones amb la malaltia encara activa

El coronavirus afecta ara formalment 29 persones al Principat de manera activa.
El coronavirus afecta ara formalment 29 persones al Principat de manera activa.

L’epidèmia del coronavirus segueix desescalant a poc a poc. Així ho evidencien les dades sanitàries. L’actualització facilitada aquest dimecres torna a indicar que no s’ha detectat cap nou positiu, al mateix temps que es tornen a reduir els pacients encara actius. Són dues les persones que, en les darreres 24 hores, s’han sumat al total de recuperats. Per primer cop se sumen sis dies consecutius sense nous pacients diagnosticats.

El ministre portaveu, Eric Jover, ha estat l’encarregat d’informar de les noves xifres. Es mantenen els 852 casos totals, entre aquells detectats per les vies habituals del sistema sanitari i els localitzats gràcies al programa de tests d’anticossos massius. D’aquests, 51 han perdut la vida però ja fa gairebé quatre setmanes de la darrera defunció. Aquest dimecres ha estat la sisena jornada consecutiva en la qual no s’ha diagnosticat cap nou pacient amb la Covid-19, fet que no havia succeït fins ara.

Entre dimecres i dijous, dues persones més han obtingut l’ alta definitiva. És a dir, han superat una segona prova PCR amb un resultat negatiu. Això fa que el nombre total de curats sigui ja de 759, mentre que torna a baixar el nombre de casos encara actius. Ja només en queden 42.

casos totals coronavirus 10 juny

A l’hospital romanen ingressats deu pacients. Tots ells, a les dependències especialment habilitades pels malalts de Covid-19. La gran majoria provenen del brot detectat ara fa uns dies a Salita. Pel que fa als professionals sanitaris, encara queda una persona amb la malaltia.

nous casos coronavirus 10 juny

Per altra banda, Jover ha informat que ja es poden consultar a la web els resultats complets del doble test d’anticossos realitzat al maig. Els ciutadans que estiguin interessats han de visitar la mateixa web que, ara fa unes setmanes, va servir per apuntar-se al programa de cribratge massiu.

casos actius coronavirus 10 juny

Etiquetes

Comentaris

Trending