Dos casos de Covid obliguen a aïllar la tercera planta de l’hospital

Els dos contagiats han estat traslladats cap a l’ala especialitzada a tractar el virus i els setze pacients restants, tots negatius per ara, es mantenen en observació

El rètol que presideix l'hospital.
El rètol que presideix l'hospital. Toni Solanelles

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha procedit a activar els protocols de seguretat després de detectar dos casos positius de pacients per Covid-19 a la tercera planta de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, que s’ha aïllat. Amb la reorganització dels espais hospitalaris per poder guanyar lloc per a tractar el coronavirus, en aquesta planta ara sota observació hi ha pacients de diferents patologies, però essencialment de cirurgia.

Després del resultat positiu dels dos pacients, aquests s’han traslladat a la planta habilitada per a Covid-19. La resta de pacients de la planta, fins a un total de setze, han donat negatiu en les proves per ara. Les proves efectuades fins al moment als professionals sanitaris també han estat negatives. Les famílies han estat immediatament informades i l’ala de la 3a planta ha quedat tancada i aïllada per fer el seguiment dels pacients. L’origen del brot es desconeix.

Comentaris (2)

Trending