El doctor Trilla cobrarà 2.272 euros el mes per assessorar Salut sobre la pandèmia

El contracte d’entrada s’estableix per als mesos de novembre i desembre però es pot allargar tant temps com duri la crisi sanitària

Antoni Trilla forma part del comitè científic que assessora el Govern d'Andorra.
Antoni Trilla forma part del comitè científic que assessora el Govern d'Andorra. ARXIU

El doctor Antoni Trilla percebrà 2.272,72 euros el mes per assessorar el ministeri de Salut en la definició de l’estratègia que cal seguir davant la situació epidemiològica i sanitària causada pel coronavirus SARS-CoV-2. D’entrada, el departament que encapçala Joan Martínez Benazet ha establert un contracte per als mesos de novembre i desembre. Però la relació es pot allargar mentre duri la pandèmia.

Trilla és un dels ‘fitxatges’ més rellevants que ha fet el ministeri per formar part del comitè científic que juntament amb un altre de tècnic acompanyen el ministeri en la presa de decisions vinculades al combat del coronavirus. L’acord formal de contractació el va adoptar el Govern el 25 de novembre passat.

Catedràtic de la Universidad de Barcelona, cap del servei d’epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona i investigador de l’ISGlobal, dues institucions, aquestes últimes, amb les quals tant el ministeri com el SAAS hi mantenen una excel·lent relació, Antoni Trilla no és el primer epidemiòleg mediàtic amb el qual té tractes Salut. A l’inici de la pandèmia també va rebre un parell d’assessoraments d’Oriol Mitjà.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending