Una defunció més i 35 nous casos de Covid

Hores d’ara hi ha 32 persones hospitalitzades, onze de les quals a l’UCI i totes elles ventilades

Reproducció del coronavirus.
Reproducció del coronavirus. ARXIU

Un home de 91 anys que havia passat la Covid però n’havia sortit amb moltes seqüeles ha estat certificat com a difunt aquest matí i se l’ha comptabilitzat com una víctima més de la pandèmia, en concret la 104. En les darreres hores també s’han notificat 35 nous casos positius de coronavirus. Actualment hi ha de forma oficial 624 persones malaltes, trenta-dues de les quals estan hospitalitzades, onze a l’UCI i ventilades.

Des de l’esclat de la pandèmia s’han notificat al Principat 10.172 contagis. 9.395 persones han estat donades d’alta, amb la qual cosa se’ls considera que han superat la malaltia. Era el cas de la darrera persona que ha mort lligada a la pandèmia. Tot i haver negativitzat la malaltia l’impacte de les seqüeles derivades de la Covid ha estat tan elevat que ha acabat perdent la vida.

Pel que fa als nous diagnòstics, en les darreres hores se n’han detectat tot just 35. Això, combinat amb les altes donades, ha permès que el nombre de casos considerats actius hagi tornat a reduir-se. Des 639 de dijous s’ha passat a 624, quinze menys.

D’aquests, 26 es troben ingressats a l’hospital de Meritxell, on s’han pogut donar sis altes en les darreres hores. 16 resten a planta i deu a la unitat de cures intensives, tots ells, sota ventilació mecànica. D’aquesta àrea ha pogut sortir un dels pacients.

Al sistema educatiu, hi ha onze classes amb tots els alumnes confinats a domicili. 16 més es troben sota el que es coneix com a vigilància activa. És a dir, amb una part dels alumnes confinats. 60 grups més estan sota vigilància passiva.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending