Convocada una nova manifestació contra el passaport Covid pel pròxim dissabte

Els impulsors emmarquen la mobilització en una jornada de protestes a diversos països europeus contra la vulneració de drets que, al seu entendre, suposa l’obligatorietat del pass sanitari

La capçalera de la manifestació del passat dissabte, amb molts infants.
La capçalera de la manifestació del passat dissabte, amb molts infants. Toni Solanelles

El moviment contrari a la implementació del passaport Covid no s’atura. Al contrari, amb el rerefons de la bona resposta aconseguida ara fa uns dies, tornen a la càrrega. Dissabte vinent han convocat una altra mobilització, en aquest cas emmarcada amb altres accions que es volen impulsar a diferents països europeus sota el lema ‘Manifestació Internacional pels Drets Humans.

Un cap de setmana més, la cita inicial serà a la plaça de la Rotonda, a les cinc de la tarda del dissabte. Els concentrats, posteriorment, preveuen recórrer l’eix comercial fins a la plaça Coprínceps i, després, fer el recorregut a la inversa.

En aquesta ocasió, l’acció, asseguren des d’Andorra Actua, se suma a les convocades també a altres ciutats europees, també principalment contràries a l’obligació de presentar el certificat Covid per accedir a indrets com restaurants, bars o cinemes, entre altres. Segons el cartell que s’està fent córrer per les xarxes socials, hi ha marxes anunciades a Portugal, França, Itàlia, Alemanya o Àustria. També a la capital espanyola, Madrid.

La capçalera de la manifestació del passat dissabte, amb molts infants.

Relacionat

Els opositors al passaport sanitari llueixen múscul al carrer

Serà la quarta protesta que es convoca al país en les darreres setmanes. La primera va tenir lloc davant l’edifici administratiu del Govern. Les dues següents, ja a la Rotonda. En la del passat dissabte, hi van participar prop de 300 persones, en una demostració clara del múscul del moviment.

WhatsApp Image 2021 12 09 at 21.43.41

Etiquetes

Comentaris (16)

Trending