Continua el col·lapse per fer-se test a la plaça de Braus

Moltes de les persones que han acudit a l’Stop Lab han hagut de marxar sense poder realitzar-se la prova, assegurant que el descontrol és considerable

Cua a l'Stop Lab de la plaça de braus avui.
Cua a l'Stop Lab de la plaça de braus avui.

Les cues a l’Stop Lab de la plaça de Braus sembla que no es van quedar en un fet puntual d’ahir. Avui han acudit moltes persones per tal de fer-se els tests i s’han trobat amb què no eren les úniques, sinó unes entre moltes. Tantes, que alguns han hagut de marxar sense prova, i després d’una bona estona d’espera.

La situació complicada de la pandèmia, sumada a l’obligació dels cribratges escolars ha fet que el descontrol arribi als Stop Labs. Sembla que moltes persones han aprofitat el dissabte per acudir a fer-se les proves necessàries, o voluntàries. Ho han fet directament a l’antiga plaça de Braus, escarmentats dels resultats del d’Escaldes-Engordany. Però molts s’han trobat amb el mateix. Han arribat sense test, i han marxat de la mateixa manera.


Menors i pares fent cua a la plaça de braus.

Relacionat

Alta afluència d’escolars a l’stop lab per fer-se els tests per poder anar dilluns al menjador

La quantitat de gent ha creat cues considerables, i el personal és el que és. Sembla que la plaça de Braus avui ha arribat a un límit. Així, persones que han arribat a les 17:45 han marxat sense pràcticament esperar. Els han avisat que hi havia massa gent esperant, i que es plegava a les 18:30. Aquesta situació, que ja genera desconcert per si mateixa, ha portat a qüestionar altres aspectes. Com, per exemple, el motiu pel qual abans un test d’antígens tenia una vigència de 12 hores i ara és vàlid per dos dies.

Etiquetes

Comentaris (19)

Trending