Continua baixant el nombre de casos actius en una jornada amb 144 contagis

El nombre de persones amb la malaltia a Andorra és de 1.740 i el nombre d’ingressats es manté amb 17 persones a l’UCI, 16 d’elles ventilades

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. ALTAVEU

El nombre de casos actius continua disminuint de forma progressiva, després de baixar de la barrera dels 2.000. Aquest dimarts el nombre de persones amb la malaltia és de 1.740, detectant-se 144 contagis en les darreres 24 hores. A l’hospital la situació no ha variat gaire des d’ahir dilluns, amb 17 persones ingressades a l’UCI, 16 d’elles amb ventilació mecànica.

En total, des de l’inici de la pandèmia, s’han detectat 21.206 contagis. D’ells, 144 en les darreres 24 hores. D’altra banda, el departament de Salut ha enregistrat 165 altes, que han fet equilibrar el nombre de casos actius fins als 1.740. La corba continua en descens de forma progressiva, confirmant així les previsions que s’havien fet des del ministeri amb els casos diaris que, de moment, continuen per sota dels 200.  

Pel que fa a la pressió al sistema sanitari, no ha tingut gaires variacions des d’ahir dilluns. Actualment, continuen havent-hi 18 persones ingressades a planta a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Pel que fa a l’UCI, també es manté en 17 pacients. Ahir 15 requerien ventilació mecànica, i avui en són 16, sumant un més. A la planta habilitada al Cedre continua sense haver-hi cap persona ingressada.

D’altra banda, la població escolar continua veient-se afectada per aquesta onada, amb un augment de les aules confinades. En total, hi ha 149, sis més que ahir dilluns. D’elles, 114 estan sota vigilància activa total, i 35 de forma parcial. Pel que fa a les classes sota vigilància activa, en sumen 30.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending