Confinats 29 infants de maternal que fan activitats a El Llamp i a la ludoescola de Santa Coloma

Hi hauria almenys dos casos positius que haurien obligat a aïllar tres grups de convivència seguint els protocols fixats per Salut

Una de les aules d'El Llamp.
Una de les aules d'El Llamp. ARXIU

El ministeri de Salut, de comú acord amb el comú d’Andorra la Vella, han hagut de procedir a confinar, des d’avui, tres unitats de convivència d’El Llamp i la ludoescola de Santa Coloma. El positiu d’almenys dos dels infants que acudeixen a les activitats extraescolars d’aquests centres ha obligat a adoptar mesures de prevenció. Serien nens contagiats en el marc de l’escola. Tots els nens aïllats són de cursos de maternal.

En concret s’ha hagut d’aïllar una aula del casal d’infants El Llamp, que tenia dotze integrants, i s’han hagut de confinar disset infants de dos grups de convivència diferents de la ludoescola de Santa Coloma, encara que sols s’ha hagut de clausurar una aula. Es dóna el cas que un mateix infant positiu acudeix pel matí a un servei de guarda els integrants del qual s’han hagut de confinar. I també participa per la tarda de les activitats extraescolars d’un altre grup que també s’ha aïllat.

En principi, ni les activitats previstes per Tots Sants ni tampoc les escoles bressol sota la tutela del comú d’Andorra la Vella no han experimentat cap canvi ni anomalia.

Comentaris (3)

Trending