El cap de setmana suma 130 casos positius més de coronavirus

Salut no acordarà fins al darrer dia del termini de les restriccions dictades per a quinze dies si les allarga més temps o les deixa sense efecte

La secretària d'Estat Helena Mas i la doctora Mireia Garcia han comparegut per exposar les dades sanitàries.
La secretària d'Estat Helena Mas i la doctora Mireia Garcia han comparegut per exposar les dades sanitàries. Toni Solanelles

El cap de setmana ha permès diagnosticar 130 nous casos positius de coronavirus, xifra que situa en 648 les persones que de manera oficialment reconeguda estan infectades actualment. En la segona onada de la pandèmia s’han detectat ja 1.111 contagis. El fet que es facin moltes més proves de detecció que durant la primera onada està comportant, és clar, la detecció de més casos.

Durant el cap de setmana s’han donat per recuperades dues persones i, d’aquesta manera, són 1.265 les persones que han superat la malaltia des que formalment se’n van començar a comptabilitzar casos. En total, han estat diagnosticades com a infectades per Covid-19 des de l’esclat de la crisi sanitària 1.966 persones.

Accés a l'hospital per la zona d'Urgències.

Relacionat

Quatre hospitalitzats més per coronavirus

La secretària d’Estat de Salut, Helena Mas ha reconegut que la situació actual “ens preocupa” i ha recordat que per aquest motiu es van restringir algunes pràctiques socials. Les mesures limitadores es van establir per quinze dies i no serà fins el dia abans d’arribar al terme d’aquest període que no s’acordarà si s’allarga el termini o no s’allarga. En qualsevol cas, la decisió s'adoptarà a partir de les consultes i de les reunions que fa una comissió tècnica que fa el seguiment de tot plegat.

Mas sí que ha deixat clar que en el marc de les restriccions dictades no hi podrà haver espectadors en el partit d’Eurocup que el MoraBanc juga aquest dimecres. Tot i que en altres indrets s’ha obert un petit percentatge de l’aforament de les instal·lacions esportives corresponents, ara per ara al Principat, almenys en aquesta ocasió, el matx s’haurà de disputar a porta tancada.

Comentaris (3)

Trending