Canvis en el servei d’especialitats quirúrgiques de l’hospital

Lluís Pallarés ha assumit la direcció del departament, per ara en funcions, després que renunciés al càrrec per motius personals el doctor Pere Jordi

Hi ha canvis al servei d'especialitats quirúrgiques.
Hi ha canvis al servei d'especialitats quirúrgiques.

El servei d’especialitats quirúrgiques del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), de l’hospital vaja, ha experimentat canvis recentment. I caldrà veure si n’haurà d’afrontar més en el futur. Des de principi d’aquest mes de setembre ha assumit la direcció del departament el cirurgià Lluís Pallarés. Per ara, la responsabilitat l’assumeix en funcions i fins que no es resolgui de manera definitiva la situació.

I és que s’haurà de convocar un concurs per a proveir dita plaça atès que el facultatiu que l’ocupava, el també cirurgià Pere Jordi, hi va renunciar de manera voluntària i per raons personals. Segons que ha pogut saber l’Altaveu, malgrat ja feia un temps que ho havia anunciat, Jordi va deixar les responsabilitats el 31 d’agost passat.

Com ja va avançar l’Altaveu al seu dia, un altre canvi, obligat en aquest cas per l’assumpció per part de la ginecòloga Meritxell Cosan de la direcció general del SAAS, és el que s’ha produït en el servei de ginecologia i obstetrícia. Cosan ha deixat la direcció del servei i, en funcions, fa funcions de cap la també ginecòloga Sandra Cano. També s’ha de resoldre el procés de selecció que es convocarà, encara que tot porta a pensar que Cano hi concorrerà.

Finalment, altres canvis són la designació de Cristian Garcia com a infermer referent per l’àrea quirúrgica i obstètrica i el nomenament com a infermera referent, en aquest cas de cirurgia de l’àrea assistencial d’hospitalització de Sara Cruz. En aquest cas, Cruz substitueix Francesca Bonet.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending