Bombers sanitaris passen les revisions als temporers a Immigració per les absències per Covid

Els especialistes del cos d’extinció d’incendis han hagut de reforçar el departament els dies de màxima afluència de demandants d’autoritzacions

Temporers fent cua a la porta d'Immigració.
Temporers fent cua a la porta d'Immigració. ARXIU

Bombers sanitaris estan revisant de manera extraordinària en les dependències d’Immigració als temporers als quals cal fer les pertinents proves mèdiques abans de concedir-los les pertinents autoritzacions de treball. La Covid també ha passat factura en alguns dels experts que presten servei en aquell departament i s’han trobat sense els efectius necessaris per fer uns tràmits no pas senzill en un moment clau de la temporada.

I és que la posada en marxa de les estacions d’esquí ha fet que centenars de temporers hagin acudit a les instal·lacions d’Immigració per obtenir els permisos necessaris per poder treballar. Les baixes entre el personal encarregat de fer les revisions seria una de les causes -més enllà del volum de persones que han acudit els darrers dies a les dependències de l’Obac- per les quals hi ha hagut llargues esperes.

Cua a Immigració.

Relacionat

Col·lapse a Immigració

El ministeri d’Interior, segons fonts d’aquest, va demanar la col·laboració dels bombers, que no solen fer tasques d’aquest tipus però que sí que tenen alguns dels agents especialitzats en matèria sanitària. Per a aquests professionals, és una bona manera de posar en pràctica els seus coneixements, que molt sovint es limiten a les atencions que han de fer en accidents o indisposicions puntuals.

Comentaris

Trending