Col·lapse a Immigració

La posada en marxa de les estacions d’esquí porta cues i retards molt significatius a l’edifici de l’Obac

Cua a Immigració.
Cua a Immigració.

L’activació de la temporada d’esquí ha fet que ja des de la setmana passada, però especialment aquesta, el servei d’Immigració estigui desbordat. De fet, hi ha un col·lapse molt elevat, amb cues i retards molt significatius. Avui, hi havia gent citada per fer-se la preceptiva revisió mèdica que han estat més d’una hora esperant, més enllà de l’hora de la cita concertada, per poder fer el tràmit pertinent.

Desenes de persones esperen al carrer, en filera, al tomb de l’edifici de l’Obac, per fer el tràmit que s’escaigui. Els temporers han arribat en massa amb l’activació de les pistes d’esquí. La comprovació dels documents -més exigents del que ja ho eren anteriorment a la pandèmia- i les mesures que cal extremar arran dels contagis, fan que tot sigui més lent i feixuc.

A més, qualsevol petita disfunció multiplica per molt el temps invertit en fer qualsevol tramitació. El resultat són dies de cues i una Immigració col·lapsada, recuperant imatges de fa anys i que, per sort o per desgràcia, ara feia alguns hiverns que de forma tan accentuada no es veien.

Comentaris (7)

Trending