L'hospital dona l'alta a cinc pacients de coronavirus i els ingressats es redueixen a 16

Els casos actius tornen a baixar de 300 però augmenten a 30 les aules sota vigilància passiva

Comentaris

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. ARXIU

L'hospital ha registrat un descens significatiu dels ingressats per coronavirus que han passat de 21 a 16.  A planta n'hi nou i set a l'UCI i només 3 ventilats. Els casos actius han tornat a baixar per sota de 300 amb 296. A les darreres 24 hores s'han detectat 27 nous casos i s'han donat 35 altes. A les escoles, però, hi ha 30 aules sota vigilància passiva, vuit més que a la darrera actualització. 

Els casos actius totals des de l'inici de la pandèmia són 11.069, i curats, 10.661. La secretària d'Estat de Salut, Helena Mas ha dit aquest dilluns que es manté estable la pressió sobre el sistema sanitari. Pel que fa a les escoles, hi ha 12 aules amb vigilància activa (+1), 10 amb vigilància activa parcial (+2) i dues amb aïllament total (-1).

En relació als brots d'Arinsal i de Grandvalira s'han detectat quatre i un cas més respectivament. Mas ha indicat que segueixen la seva evolució i que no en descarten que n'hi hagi més, procedents de la transmissió comunitària i familiar. El d'Arinsal suma 39 positius i el de Soldeu 32. A la planta Covid-19 habilitada al Cedre no hi ha cap ingressat i la xifra de defuncions és de 112.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending