Alerta pels efectes tòxics que pot tenir un complement pel desgast muscular

El ministeri de Salut recomana no consumir el producte Hidroxycut Hardcore Next Gen de la marca Muscletech que tingui data de caducitat de 22 de maig del 2022 i vingui en envàs de cent càpsules

El producte pot tenir efectes tòxics.
El producte pot tenir efectes tòxics.

El Govern ha alertat del risc que un lot d’un complement alimentari per al desgast muscular pugui provocar efectes tòxics en les persones que l’utilitzin. Es tracta de la marca Muscletech i es comercialitza en envasos de cent càpsules. Es recomana que, si algú el té a casa, no el consumeixi i, si ho ha fet i es detecta alguna alteració de l’estat de salut, es consulti amb el metge de capçalera.

L’alerta ha estat rebuda pel ministeri de Salut i l’Àrea de Seguretat Alimentària i Entorn (ASAiE) a través del Sistema d’Alerta Ràpida per a Aliments i Pinsos de la Unió Europea (RASFF). En concret, s’avisava de la sospita d’efectes tòxics pel consum del producte Hydroxycut Hardcore Next Gen, comercialitzat com a complement alimentari adaptat a un intens desgast muscular.

El producte és de la marca Muscletech, amb data de caducitat 23 de maig del 2022. Es tracta de l’envàs de cent càpsules.

Com a mesura de precaució, s’ha instat a la retirada immediata dels productes afectats i s’ha volgut avisar les persones que puguin tenir-lo a casa seva que no en facin ús i el retornin als punts de venda. En cas d’haver-ne consumit, i de detectar qualsevol alteració de l’estat de salut, cal consultar el metge de capçalera.

Comentaris (1)

Trending