Aïllats personal d’un centre comercial i operaris d’una obra per positius de Covid

Salut continua mantenint que l’important és la detecció ràpida dels malalts i els confinaments selectius preventius per frenar la ràpida propagació del virus

Una de les obres en marxa al Clot d'Emprivat d'Escaldes, aquest dissabte.
Una de les obres en marxa al Clot d'Emprivat d'Escaldes, aquest dissabte. Toni Solanelles

Les darreres hores, un centre centre comercial d’Andorra la Vella, i una empresa que executa una obres al Clot d’Emprivat, ha hagut d’aïllar personal atès que alguns dels seus empleats, dels seus operaris, han donat positiu. Com a mínim en el cas de l’hipermercat, l’empleada contagiada hauria presentat símptomes. De la seva banda, en el cas de la constructora ja hi hauria hagut algun altre cas de Covid encara que no a cap obra d’Escaldes, sinó a la Massana.

Tant en un cas com en l’altre, potser en algun moment més tard que d’hora, s’han confinat preventivament companys dels respectius treballadors contagiats per intentar frenar la propagació del coronavirus. En el cas de l’hipermercat és el perill d’haver transmès el virus a eventuals clients, atès que seria una persona en contacte directe amb el públic i, a més a més, amb un contacte sovintejat.

Fonts properes al ministeri de Salut han assegurat que malauradament aquesta situació s’anirà repetint i serà una constant fins que no s’eradiqui la malaltia o es trobi la vacuna per combatre-la amb eficàcia. En aquest sentit, han reiterat que l’important és la detecció ràpida dels malalts per poder sotmetre’ls al tractament corresponent i que la situació no se’ls agreugi i, alhora, que el rastreig pertinent porti als aïllaments selectius necessaris per evitar ampliar la cadena de transmissió de la malaltia.

Etiquetes

Comentaris (15)

Trending