S’accentua l’estabilització a la baixa de la pandèmia

Més recuperacions que nous contagis i dues persones menys hospitalitzades a planta encara que es mantenen els casos més greus

Una tècnica d'epidemiologia buscant el rastre del coronavirus.
Una tècnica d'epidemiologia buscant el rastre del coronavirus. SAAS

La frenada de la pandèmia continua. El fet que diàriament hi hagi més recuperacions que no pas nous contagis permet reduir el nombre d’infectats actius. També a l’hospital, especialment per als casos menys greus, la pressió va a la baixa. No obstant, es mantenen ingressats i ventilats les cinc persones que romanen des dels darrers dies a l’UCI.

Les darreres hores s’han notificat 85 contagis nous alhora que s’han donat per recuperades 122 persones. Amb tot, doncs, hi ha 27 actius menys, passant de 1.200 a 1.173. En global, són 37.074 les infeccions notificades des de l’esclat de la pandèmia i 35.753 les recuperacions. Hi ha 148 persones que han perdut la vida amb alguna vinculació o altra amb la pandèmia.

A la planta Covid ordinària hi romanen vuit persones, dues menys que ahir, i a l’UCI són, com s’ha dit, cinc hospitalitzats. Mentrestant, a les escoles, hi torna a haver algun alumne positiu. En concret, en tot el país hi ha dues classes amb vigilància activa parcial. Això vol dir que hi ha dues aules amb algun estudiant aïllat.

Comentaris (1)

Trending