85 nous contagis amb coronavirus fan pujar per sobre dels 1.300 els casos actius

El total d’afectats des de l’esclat de la crisi sanitària se situa en 4.410 mentre que l’hospital torna a batre el rècord d’ingressos durant la segona onada, amb un pacient més

Comentaris

El primer pacient andorrà de Covid-19 va estar ingressat una setmana a la planta específica del centre hospitalari.
El primer pacient andorrà de Covid-19 va estar ingressat una setmana a la planta específica del centre hospitalari. Toni Solanelles

En les darreres 24 hores, Salut ha detectat 85 casos nous de coronavirus. Així es desprèn de l’actualització de les dades de la pandèmia feta pública des del Govern, que eleva a 4.410 el total d’afectats des de l’esclat de la crisi sanitària, al març. Pel que fa al nombre de persones que han superat la Covid-19, ja han superat els 3.000. A banda, hi ha un pacient més ingressat a l’hospital.

L’actualització feta pública des de les xarxes socials revelen que el nombre de contagis segueix sent important, tot i que es torna a baixar del centenar diari. Així, s’han reportat 85 nous pacients, fet que eleva a 4.410 el total d’afectats i a 3.553 els infectats durant la segona onada de la pandèmia.

Pel que fa als casos actius, hi ha 1.310, 13 més que dilluns. Amb les altes donades les darreres hores, aquesta dada ha superat els 3.000 recuperats des del març.

Els alumnes de 35 classes estan confinats i hi ha 16 més amb algun estudiant afectat i a casa seva

D’aquests casos actius, hi ha 42 persones ingressades a l’hospital. De fet, s’ha produït un nou ingrés que fa que es torni a batre el rècord d’ocupació del centre sanitari durant la setmana onada. 34 d’aquests pacients es troben a la planta Covid i els altres vuit a la unitat de cures intensives (UCI). Set d’aquests darrers estan intubats.

A la planta medicalitzada del Cedre hi ha 24 padrins interns. Des del ministeri es confia que aquesta setmana -dimecres o dijous- es pugui donar diverses altes.

En l’àmbit escolar, hi ha 35 classes que estan totalment confinades per haver-se detectat un positiu entre els seus alumnes. En setze més, algun dels estudiants ha hagut d’aïllar-se en ser diagnosticats amb la malaltia. A banda 29 aules més estan en situació de vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending