Gairebé 600 dels infectats amb coronavirus han superat la malaltia

En les darreres 24 hores només s’ha registrat un positiu més, fet que eleva fins a 761 el total detectat a Andorra des de l’inici de l’epidèmia

El Sebastià ha abandonat l'UCI entre aplaudiments dels professionals sanitaris.
El Sebastià ha abandonat l'UCI entre aplaudiments dels professionals sanitaris.

Gairebé 600 persones han superat ja el coronavirus a Andorra. Així es desprèn de l’actualització diària feta aquest dijous pel Govern, que registra un important increment de les altes donades i una davallada dels casos actius. Pel que fa a nous positius, només s’ha detectat un de nou en les darreres 24 hores.

El total de persones que han estat contagiades amb la Covid-19 s’eleva a 761, després que els últims resultats arribats, corresponents a fins a 90 proves PCR, hagin permès trobar un nou positiu. D’aquests, 49 persones han perdut la vida.

El balanç és especialment positiu pel que fa a les altes donades. Fins a vint s’han confirmat en les darreres hores, fet que fa que el nombre de persones que han superat la malaltia s’aproximi ja als 600. Concretament, són 596.

casos totals coronavirus 14 maig
 

Això suposa, evidentment, una reducció també important dels pacients que encara tenen el coronavirus. Ara ja només hi ha 116 casos actius.

A l’hospital es troben ingressats dotze pacients, dels quals, segons les dades del Govern tres a la unitat de cures intensives, dos d’ells ventilats mecànicament. Aquesta tarda, però, el SAAS ha compartit a les xarxes socials un vídeo on es veia com un d’ells abandonava el servei.

Pel que fa al Cedre, a la seva planta medicalitzada es troben dinou padrins. D’ells, vuit provenen d’altres centres sociosanitaris, tant de Salita com de Clara Rabassa. Tres es troben en situació de convalescència, esperant que una segona prova PCR negativa els permeti engreixar la llista d’altes.casos nous coronavirus 14 maig

Entre els professionals sanitaris, hi ha 28 que encara es troben passant la Covid-19. Entre els cossos especials, un dels membres que estava contagiat també ha aconseguit superar la malaltia.

casos actius coronavirus 14 maig
 

Etiquetes

Comentaris

Trending