Rua de dos dies pels infants d’Andorra la Vella

La Unió Pro Turisme organitza aquest divendres i dissabte la caravana amb Mickey, Minnie i Olaf amb la voluntat de passar per tots els carrers de la parròquia

Olaf, Mickey i Minnie han passejat per Andorra la Vella.
Olaf, Mickey i Minnie han passejat per Andorra la Vella.

Els nens d’Andorra la Vella també rebran aquest divendres i dissabte la visita dels seus personatges favorits. La Unió Pro Turisme realitzarà tot dos dies una rua pels carrers de la parròquia saludant i agraint els més petits el seguiment de les mesures de confinament decretades per frenar l’expansió del coronavirus. Novament, els dos ratolins de Disney, Mickey i Minnie, i Olaf, el ninot de neu de la saga ‘Frozen’, han liderat la iniciativa.

La rua ha sortit del centre de la capital i la voluntat és que, al llarg d’aquests dos dies, puguin com a mínim passar alguna vegada per tots i cadascun dels carrers de la parròquia, tant a Andorra la Vella com a Santa Coloma. D’aquesta forma, intentar agrair a tots els infants el seu seguiment de les normes de confinament, clau per poder frenar el coronavirus. Iniciatives similars s’han pogut veure els darrers dies a gairebé totes les parròquies.

Comentaris

Trending