Rossell creu que s'ha de prohibir la venda d'alcohol a les festes majors

El ministre de Justicia i Interior considera que els joves hi tenen un accés massa fàcil

Comentaris

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell durant la seva visita a les casernes de bombers.
El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell durant la seva visita a les casernes de bombers.
El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell ha dit, aquest divendres, que cal prohibir la venda d'alcohol a les festes majors perquè els joves no hi tinguin un accés tan fàcil. Pel ministre, la seva venda s'ha de dur a terme en llocs autoritzats on el propietari del negoci se'n faci responsable. Les declaracions de Rossell han tingut lloc durant la visita a la caserna de bombers de Canillo. Posteriorment s'ha traslladat a la del Pas de la Casa.

Rossell ha criticat la permissivitat que hi ha en la venda d'alcohol en les festes majors i que ha propiciat aldarulls com a Sant Julià de Lória. El ministre opina que el Govern i els comuns han d'actuar de manera conjunta, especialment aquests darrers perquè són els organitzadors.

El ministre ha efectuat aquestes declaracions durant les visites a les casernes de bombers de Canillo i del Pas de la Casa, emmarcades en el recorregut protocol·lari que fa les instal·lacions dels diferents departaments d’Interior, Rossell ha pogut conèixer de primera mà totes les dependències dels dos parcs, així com el material que actualment empra el cos en les seves intervencions. El ministre ha assenyalat que les visites han estat molt positives per tal de poder copsar les impressions dels bombers.

En aquest sentit, ha destacat que les “dependències tenen tot el que necessiten” i ha avançat que es treballarà en la redacció d’un informe per determinar les necessitats del cos al llarg de la present legislatura.

Comentaris (8)

Trending