Rosa Ferrer canta amb Cd'I Liberals una nadala als padrins de la capital i li 'dedica' a Toni Martí

Comentaris

Rosa Ferrer canta amb Cd\'I Liberals una nadala als padrins de la capital i li \'dedica\' a Toni Martí
Rosa Ferrer canta amb Cd\'I Liberals una nadala als padrins de la capital i li \'dedica\' a Toni Martí

La ministra Rosa Ferrer cantant nadales. Amb Jordi Gallardo i Jordi Minguillón. Els dos 'jordis' de la titular de Salut, Benestar i Ocupació. Tots tres i altres components de la candidatura de Coalició d'Independents (Cd'I) Liberals d'Andorra la Vella han visitat aquesta tarda la casa pairal de la capital. I han tornat a deixar una de les imatges de la campanya. Una participació, la de Ferrer, que segur que no agrada gens el cap de Govern, Toni Martí. La candidatura ha passat una estona en companyia dels usuaris de la la llar de la gent gran d’Andorra la Vella. Durant la trobada han explicat les propostes de la formació i han intercanviat impressions. També ha estat una forma d’agrair a les persones grans que han fet possible que avui la parròquia sigui un bon lloc per viure.

Rosa Ferrer, amb la seva presència, ha volgut incidir i reforçar el missatge de la sensibilitat que ha mostrat el comú d’Andorra la Vella al llarg dels últims anys en matèria de polítiques socials, i especialment les adreçades a la gent gran. A més, veure tots els polítics cantar un parell de nadales ha fet les delícies de l'improvisat públic. Un dels temes, el clàssic 'Fum, fum, fum' ha estat reversionat per situar-lo al 13 de desembre i reclamar el vot per "una candidatura amb molta desimboltura" o l'aliança de "dos partidets, que van juntets, que van juntets, amb la feina i el programa". Només faltava cantar quelcom així com "Ara que ve Nadal / al Toni Martí li cantarem una cançó; / li fotrem un bon cop de pal / i el tió li cagarà carbó". Fins aquí, però, no s'hi atrevit la ministra i companyia.

Durant l'acte, Jordi Minguillón ha explicat que “el comú d’Andorra la Vella ha estat i segueix essent capdavanter en polítiques adreçades a la infància, la joventut i sobretot a la gent gran. El nostre objectiu principal es continuar treballant des del departament de Social amb el projecte de “Ciutat Amiga de la Gent Gran” i seguir reforçant els projectes que ja s’estan portant a terme (el menjador de Calones, els pisos amb serveis, els tallers i activitats per a la gent gran, les escoles bressol i El Llamp. També ha afirmat que seguiran treballant en el projecte del Servei d’Atenció Domiciliària, oferint un servei individualitzat i integral a aquelles persones que no disposen d’autonomia per a que puguin romandre als seus domicilis.

En el programa de Cd’I i Liberals destaquen també noves iniciatives com la creació d’una guia de serveis socials comunals per a informació dels ciutadans i el buscar el finançament d’activitats lúdiques per a la gent gran , com per exemple els viatges culturals. S’ha compromès a estudiar una de les demandes dels usuaris de la gent gran en quant a l’ ubicació de la Casa Pairal en el sentit de que , de moment, es condicionarà la Sala Àgora per destinar-la, entre altres, a activitats tant del Llamp com de la gent per a que hi facin diversos tallers i festes. I ha recalcat que cal ser realista i no fer volar coloms en aquest tema.

 

Comentaris

Trending