Canòlich es posa la muda del festival musical

S’enregistren al santuari alguns dels concerts de la vuitena edició del certamen de música cristiana que s’emetran en dues setmanes

Enregistrament de concerts al santuari aquesta tarda-vespre.
Enregistrament de concerts al santuari aquesta tarda-vespre.

Hi ha pandèmia però hi haurà festival. De música cristiana, per ser exactes. El santuari de Canòlich ha acollit aquest vespre de divendres l’enregistrament, la recreació d’alguns dels concerts, discjòqueis inclosos, que s’emetran en dues setmanes en el marc de la vuitena edició del festival que enguany, més que mai, vol aportar dosis d’energia, esperança i positivisme a la joventut. Als joves.

Llums -amb una façana del santuari ben acolorida com si d’una discoteca es tractés- i so han posat a Canòlich la muda idònia per al festival. Taules de mescles, potenciòmetres, infraestructures metàl·liques… tot apunt entre els tècnics i els col·laboradors de mossèn Pepe. El rector de Sant Julià és l’ànima del certamen que ell mateix va impulsar ja fa vuit anys.

La cònsol menor laurediana, Mireia Codina, i mossèn Pepe Chisvert han presentat el certamen.

Relacionat

Concerts ‘en línia’ en directe i enllaunats en l’edició Covid del Canòlich Music

La Covid no serà trava suficient perquè els fidels al festival musical puguin tenir la seva dosi anual. Enllaunada enguany. “Una currada”, explicava Pepe Chisvert mentre s’enregistrava, en aquest cas, l’actuació dels dos DJ de l’edició. DJ Garden i AlexGR. S’enregistraven els batecs que pel canal de Youtube del Canòlich Music s’emetran el 20 de novembre, és a dir, en dues setmanes justes. Ja es prepara la moguda.

 

Comentaris

Trending