Concerts ‘en línia’ en directe i enllaunats en l’edició Covid del Canòlich Music

El canal Youtube del certamen musical cristià i lauredià agafa tot el protagonisme aquest 2020 en plena pandèmia

La cònsol menor laurediana, Mireia Codina, i mossèn Pepe Chisvert han presentat el certamen.
La cònsol menor laurediana, Mireia Codina, i mossèn Pepe Chisvert han presentat el certamen. BISBAT D'URGELL

Les activitats telemàtiques seran clarament protagonistes en l’edició 2020 del Canòlich Music. Concerts ‘en línia’, ja sigui en directe o enllaunats, algun que altre concurs i propostes de tallers són les propostes que l’equip liderat per mossèn Pepe Chisvert posen sobre la taula per tal d’evitar que la crisi sanitària no s’emporti el festival musical, lauredià i cristià. Durant el mes de novembre es concentrarà tota l’oferta, amb el dia 21 com a punt culminant.

“Volem continuar el projecte i no aturar-lo arran de la situació sanitària, sinó que el veiem necessari per donar veu a l’esperança i per potenciar la reflexió en valors i l’acompanyament de les situacions viscudes”, manté l’equip del Canòlich Music, que recorda que “el nostre projecte des del seu inici ha buscat fer de la música una eina per fer vibrar els joves i donar-los missatges positius de solidaritat, d’esperança, de convivència, de festa i de celebració que trobem inspirats en l’Evangeli. Aquests valors connecten amb l’esperit que ha viscut la nostra societat davant l’emergència: una resposta solidària i una actitud responsable per superar junts l’emergència”.

Durant el mes de novembre 2020 es podrà participar en un concurs de Tik-tok (data límit 20 de novembre) les bases del qual s’expliciten en la web del Canòlich Music. També es podrà acudir al canal de Youtube del certamen per gaudir dels concerts ‘Batecs de vida’, ‘Batecs d’esperança’ i ‘Batecs d’energia: DJ Garden & AlexGR en concert’. Hi ha també un taller de cançons per a l’esperança i la vida des de les escoles (a través de la plataforma Moodle) i essencialment durant les classes de religió aquelles que les ofereixin. El dia 21 de novembre emès en directe pel canal Youtube del Canòlich Music hi haurà una missa gòspel amb el grup ‘Vocal Groove’ a l’església de Sant Julià de Lòria, on s’hi podrà acudir de manera presencial però de forma molt limitada via inscripció prèvia també a través de la web del certamen. També es retransmetrà un concert de Migueli.

Comentaris

Trending