Reconeixement a la simpatia de la representant andorrana en un certamen europeu de ‘bellesa madura’

Georgina de Fátima Félix ha participat aquest cap de setmana a Las Palmas de Gran Canària en el concurs ‘Mrs Europe 30’ 

Georgina de Fátima Félix desfilant amb la bandera andorrana.
Georgina de Fátima Félix desfilant amb la bandera andorrana.
Andorra s’ha embutxacat un premi, encara que menor, en el certamen de ‘bellesa madura’ anomenat ‘Mrs Europe 30’. Per primera vegada una representant del país competia en un concurs que té més de promoció publicitària que una altra cosa. Georgina de Fátima Félix, una resident portuguesa de molt llarga durada al Principat, ha estat reconeguda com la participant més simpàtica d’entre la trentena de dones que han concorregut al certamen representant ja fos països o ciutats europees.

El certamen s’ha celebrat durant tot el cap de setmana -de fet, des de dijous- a Las Palmas de Gran Canària, lloc originari de la vencedora del concurs el 2018. Georgina ha explicat des de les Canàries que “l’experiència ha estat molt ‘xula’” tot i que hi ha aspectes organitzatius que es podrien millorar. No obstant això, tant el disseny de les proves com el bon ambient entre les dones concursants -que han de tenir més de 30 anys i poden estar aparellades i fins i tot afillades- ha estat molt agradable.


Georgina de Fátima Félix, a l'esquerra, amb altres participants en el certamen en una de les platges canàries on han estat fent proves i demostracions. | ARXIU PARTICULAR

La simpatia i graciositat de Georgina va encomanar tant l’organització com la resta de participants des del primer moment. Totes les concursants, al llarg de quatre jornades, han hagut de fer diverses proves. La representant andorrana -era el primer cop que algú del país acudir a la cita- també va ser molt ben valorada en la denominada prova de talent. No obstant això, les grans dominadores del concurs han estat les representants de les antigues repúbliques soviètiques.

“Les russes s’ho ‘curren’ molt”, ha afirmat Georgina de Fátima Félix ben gràficament. De fet, la guanyadora absoluta del certamen ha estat la representant d’Estònia. La participant andorrana, de 39 anys i administrativa d’un centre comercial del país, és una amant de l’esport, la bellesa i la moda. I ja havia fet alguns rodatges i gravacions, encara que era el primer cop que es presentava en un concurs com el celebrat a Las Palmas.


La representant andorrana amb la banda de miss simpatia. ARXIU PARTICULAR

 

Imatge recent de Georgina de Fátima Félix.

Relacionat

Bellesa ‘madura’ lusoandorrana per a Europa

Comentaris (8)

Trending