Pyrénées obté més de la meitat dels ajuts del programa Engega

Comentaris

Pyrénées obté més de la meitat dels ajuts del programa Engega
Pyrénées obté més de la meitat dels ajuts del programa Engega

Pyrénées ha obtingut més de la meitat dels ajuts del programa Engega quant a sol·licituds atorgades. I, en conseqüència, també més de la meitat en valor dinerari concedit. El BOPA d’aquest dimecres publica una primera relació de les subvencions facilitades en virtut del Reglament d’ajuts econòmics per a la mobilitat elèctrica i per a la millora de l’eficiència energètica i de la seguretat del parc automobilístic nacional. La relació inclou fins a 81 beneficiaris d’ajuts: són tres els grans grups empresarials beneficiats -això deixant al marge que alguna de les persones físiques beneficiades també puguin tenir vincles amb les jurídiques: Pyrénées, Becier i Etna Serveis.

Pyrénées, a través de les firmes Societat Financera Pyrénées i Automòbils Pyrénées, obté fins a 42 ajuts, 29 dels quals de 8.000 euros i 13 més de 10.000 euros. Tot plegat 362.000 euros del total de 668.000 que es concedeixen en virtut de l’edicte publicat. 65 dels beneficiaris ho són de 8.000 euros i 14 més de 10.000. Mentrestant, el 80è i el 81è beneficiaris ho són només pel concepte de desballestament i no pas per l’adquisició.

Etna Serveis aconsegueix 11 ajuts, tots de 8.000 euros. Per la qual cosa la quantia total de la subvenció se’n va fins als 88.000 euros. Aquesta empresa es coneix amb la denominació comercial d’IF Rent, una entitat dedicada al lloguer de vehicle. Finalment, Becier, a través de tres societats diferents, també obté 11 ajuts més, també tots de 8.000 euros. En aquest cas, les subvencions es distribueixen en sis per a Serveis Turístics, tres més per a Carburants i Derivats i dos per a Becier Distribucions.

La resta de subvencions concedides i publicades al BOPA van adreçades a particulars, dotze de diferents en concret, o societats, en aquest cas cinc, entre les quals, per exemple, la laurediana Cable Mútua, lligada a la Mútua Elèctrica de Sant Julià.

Comentaris

Trending