Pyrénées esdevé patrocinador 'premium' de l'FC Andorra fins al 2023

L’acord contempla la venda de samarretes als establiments que el centre comercial té a Andorra la Vella i Pas de la Casa

-
-
Pyrénées i l'FC Andorra han rubricat un acord en virtut del qual el grup empresarial esdevé premium partner, i que s’emmarca dins del projecte del club tricolor de fer partícips les empreses del país en el repte d’assolir la categoria professional del futbol. La relació entre les dues institucions s'ha acordat fins al 2023.

La signatura es va dur a terme aquest dijous a les instal·lacions del centre comercial. El propietari de Pyrénées, Patrick Pérez, el conseller delegat, Ramon Oliva, i director d’alimentació, Damià Obach, hansegellat l’acord amb el president tricolor, Ferran Vilaseca, i els membres delconsell d’administració del club, Francésc Destrée i Higini Cierco. També hi haestat present l’accionista de referència, el jugador Gerard Piqué.

Els equipaments oficials del FC Andorra incorporaran el logotip de Pyrénées a la part posterior de la samarreta. La marca també tindrà presència a l’estadi de Prada de Moles. L’acord contempla també la venda de samarretes als magatzems Pyrénées d’Andorra la Vella i Pas de la Casa.

Comentaris

Trending