Proposen un sistema per enviar o rebre diners sense anar a Correos

Un usuari de Facebook explica que es poden fer servir les targetes de prepagament de Mastercard que es poden recarregar via web o amb una aplicació de mòbil

Agents de policia intentant posar ordre a Correos.
Agents de policia intentant posar ordre a Correos.

Els darrers dies, una de les situacions que ha generat més preocupació és el fet que, malgrat les ordres de confinament, ha estat massa habitual veure llargues cues a l’oficina de Correos a Andorra la Vella. Molts dels qui hi van ho fan per rebre o per enviar diners. Un usuari d’internet ha donat, via Facebook, una alternativa que podria permetre que no s’hagi de sortir de casa per poder fer aquestes operacions.

L’usuari, Rubén Gracia, ha volgut compartir aquesta fórmula al grup Andorra Solidària contra la Covid-19. Explica que fa temps que envia diners als seus pares i que, abans, ho feia amb “un gir immediat”, que suposa un cost de tres euros a més d’un percentatge sobre la quantitat que traspassa. Això, a més de “les cues i més aquests dies”.

En canvi, fa uns vuit mesos, va trobar una alternativa. “Li vaig dir a la meva mare que anés a Correos a buscar una targeta de prepagament que tenen de Mastercard i que té un cost de sis euros i serveix per fer qualsevol tipus de pagament”. Aquesta es pot recarregar a través de la web o, fins i tot, via una aplicació de mòbil.

Per tant, ara “li recarrego amb la meva targeta andorrana des de la web de correosprepago.es”. El cost d’aquesta operació és de dos euros. “És a dir, si li poso 200 ella rep 198”, comenta. Adverteix, això sí, que “no es poden retirar diners en efectiu” però ja serveix “per fer les compres al supermercat i paga amb ella”.

D’aquesta forma, apunta, s’eviten cues. Al seu entendre, en els moments actuals, això serveix per “protegir la salut” tant de qui envia els diners com de qui els rep.  

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending