Preocupació pels furts de bosses de mà en un cèntric centre comercial d’Escaldes

Durant dies de màxima afluència, joves probablement de país, haurien aprofitat descuits per agafar les pertinences i extreure’n diners en metàl·lic, sense que interessés cap altre element

-
-
Diferents clients d’un conegut centre comercial d’Escaldes han vist com malauradament, en algun moment, els desapareixien les bosses de mà. En alguns casos, la desaparició ha estat qüestió de poques hores, fins i tot d’uns quants minuts, els suficients perquè els lladres fessin desaparèixer els diners en metàl·lic que hi havia a l’interior i que, segons les fonts consultades, és l’únic objecte d’interès dels delinqüents.

Les fonts consultades han assegurat que els serveis de seguretat del centre comercial escaldenc havien hagut d’intervenir en diversos casos les darreres setmanes, quan més afluència de visitants hi havia. En qualsevol cas, els furts sempre s’haurien fet sense força i els lladres, probablement joves del país segons les fonts, haurien actuant aprofitant descuits dels propietaris de les bosses. En algunes ocasions, les bosses de mà haurien desaparegut de la zona de restauració, on més gent s’acumula en grup.

Segons els consultats, normalment, les bosses de mà han aparegut amb posterioritat abandonades en llocs prou visibles, en ocasions reiterades als lavabos. Allò habitual hauria estat que desapareguessin els diners en metàl·lic -d’uns quants centenars d’euros en alguns casos, ja que hi havia qui porta efectiu per realitzar compres- però, en canvi, no es toquessin cap altra de les pertinences, amb la qual cosa, documentació, claus i fins i tot telèfons mòbils en alguns casos haurien aparegut intactes.

Malgrat els casos que hi ha hagut -que amoïnen més els afectats i alguns responsables del centre comercial que no pas el servei d’ordre- en cap cas no es podria parlar d’onada, segons que han remarcat les fonts. Alhora, les fonts policials oficials consultades han assegurat que ha estat un Nadal força tranquil des del punt de vista de delictes contra el patrimoni. El mes de desembre i en l’esmentat centre comercial, la policia hauria rebut formalment quatre requeriments per furts relatius a tabac, perfums, una jaqueta i un patinet.

Algunes de les sostraccions de bosses de ma amb una quantitat de diners notable que hauria desaparegut s’hauria donat ja aquest mes de gener. De fet, la primer setmana de l’any. Les fonts consultades han assegurat que és més que possible que la qüestió s’estigui tractant amb discreció per no ‘espantar’ els visitants i per poder enxampar els infractors, atès que hi ha diversos dispositius de vigilància al llarg de tot el centre que haurien de permetre, en un moment o altre, descobrir alguns dels furtadors.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending