Prada de Moles acollirà l’FC Andorra-Leganés de Copa del Rei, que s’avança al dimarts 17 de desembre

El club madrileny havia demanat el canvi de data per poder tenir més descans per a la lliga de Primera Divisió i la federació espanyola ho acceptat i ha confirmat com a escenari el recinte encampadà

El recinte de Prada de Moles serà l'escenari del partit.
El recinte de Prada de Moles serà l'escenari del partit.
El partit entre l’FC Andorra i el Leganés de Copa del Rei es jugarà finalment el 17 de desembre i no el 19. La federació espanyola (RFEF) ha autoritzat el canvi de data sol·licitat pel club madrileny, segons que han anunciat fonts d’aquesta darrera entitat. Alhora, s’ha confirmat que l’escenari del xoc serà el recinte encampadà de Prada de Moles. El partit començarà a les 9 de la nit. L’eliminatòria és partit únic.

L’equip que entrena el mexicà Javier Aguirre ocupa la darrera posició en el campionat de Primera Divisió espanyola. Per tant, els principals esforços del Leganés se centren en la lliga. Per poder tenir més temps de descans, havien sol·licitat poder jugar el dimarts i no el dijous 19 de desembre com inicialment s’havia programat. Sia com vulgui, el que sí que s’evita és el dimecres dia 18, en què es juga el ‘clàssic’ Barça-Madrid que hauria restat afluència de públic.

S’espera que Prada de Moles estigui ple a vessar. L’RFEF, segons el club madrileny, ha inspeccionat les instal·lacions encampadanes on habitualment juguen els seus partits els homes que entrena Gabri Garcia i ha validat el camp de gespa artificial com a escenari de l’enfrontament. S’havia especulat en algun moment la possibilitat de passar el partit a l’Estadi Nacional, però finalment no serà així.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending