Mariona Cadena renuncia a la vocalia que ostentava en la junta de l’ADA

L’organització té per norma que cap de les integrants de la direcció de l’associació no pot ostentar un càrrec polític o similar “per poder garantir la neutralitat”

Mònica Codina i Mariona Cadena en una compareixença conjunta de l'ADA.
Mònica Codina i Mariona Cadena en una compareixença conjunta de l'ADA. ada

La futura secretària d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana Mariona Cadena va renunciar aquest dimarts del càrrec que ostentava en la junta directiva de l’Associació de Dones d’Andorra (ADA). Com ha indicat la presidenta de l’organització, Mònica Codina, deixar de formar part de la direcció de l’entitat “és una condició que poso a tothom que formi part de la Junta de l’ADA quan ocupi un càrrec polític o similar” per tal que l’associació pugui “mantenir la neutralitat política”.

Cadena, que ja ha estat designada per al càrrec governamental però encara no ha pres jurament, ostentava una vocalia dins la junta de l’ADA i, alhora, era responsable de l’àmbit educatiu de l’associació. La secretària d’Estat és pedagoga i fins ara exercia la docència a l’Escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp.

Mariona Cadena Dolsa.

Relacionat

Mariona Cadena serà la secretària d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana

Segons que ha explicat Codina, “per la campanya electoral, tant a ella com a la Cristina Rico que anava a la llista nacional de Liberals, els hi vaig demanar que s’inhibissin de fer res en nom de l’ADA”. Una vegada formalitzada la renúncia de Cadena, a la propera junta del juny “parlarem de com procedim a la seva substitució, d’acord amb els nostres estatuts”.

Etiquetes

Comentaris

Trending