Vela demana per la relació actual del Govern amb A2 Security i Toti Garcia

La consellera general ha sol·licitat conèixer si les empreses i el seu representant continuen donant assessorament a l’executiu i, de ser així, sota quina modalitat contractual s’efectuen els serveis i per quin import

Comentaris

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela
La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat aquest dijous una pregunta escrita per conèixer la relació professional que hi ha actualment entre el Govern i les empreses A2 Security i A2 Security Assessors. Concretament, ha sol·licitat saber si es continua donant assessorament i sota quina modalitat contractual s’efectuarien els serveis i per quin import. En aquest sentit, Vela ha argumentat que actualment no es disposa de cap informació al respecte.

Vela, concretament, demana saber si dites empreses o el seu representant, Antoni Garcia, continuen prestant assessorament al ministeri de Presidència, Economia i Empresa. Aquesta relació es va engegar l’any 2020 amb l’objectiu de l’Executiu de rebre suport en matèria d’inversió estrangera, i que hauria renovat el contracte al mes de gener de 2021. De continuar aquesta relació, Vela sol·licita saber sota quina modalitat contractual s’estan efectuant, quin és el seu objecte exactament i per quin import.

Finalment, Vela també ha preguntat sobre el nombre d’empreses, via inversió estrangera, que s’han implantat a Andorra els darrers quatre anys, i sol·licita el detall de la seva activitat professional, el sector econòmic i els anys.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending