Vela demana a Govern la seva opinió sobre les associacions de salut mental

La consellera ha entrat a tràmit la pregunta arran les manifestacions del ministre Portaveu on va assenyalar que “fan soroll i crítica destructiva”

La consellera socialdemòcrata, Susanna Vela.
La consellera socialdemòcrata, Susanna Vela. Partit Socialdemòcrata

La consellera generala del grup socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat a tràmit una pregunta per tal de conèixer l’opinió que té el Govern de les associacions de salut mental. La demanda es formula arran les declaracions del ministre Portaveu, Eric Jover, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. En aquesta ocasió, Jover va remarcar que “fan soroll i crítica destructiva”.

En certa manera, es pot entendre que Jover va atacar les associacions de salut mental. Concretament, l’Associació en Defensa dels Joves en Risc (ADJR), l’Associació de Famílies afectades per Malalties Mentals (AFMMA) i Projecte Vida. Les seves portaveus s’havien pronunciat pel que fa a les reunions i les taules de treball en aquest àmbit, i van traslladar una crítica contundent al Govern, que Jover va tornar.

Les representants de les associacions, en la compareixença que ha enutjat Jover.

Relacionat

Jover ataca les associacions de familiars de malalts mentals: “fan soroll i crítica destructiva”

En les qüestions que ha entrat a tràmit Vela, demana si el Govern es manté en l’opinió i les manifestacions fetes pel ministre en la roda de premsa del passat 19 d’octubre. La pregunta haurà de ser resposta de forma oral en la propera sessió de control que celebri el Consell General.

Etiquetes

Comentaris

Trending