Unió Laurediana es refunda per afrontar les pròximes eleccions comunals

La formació s'ha donat un termini de dues setmanes per trobar els nous noms per l'executiva mentre Majoral i Codina es mostren disposats a repetir parella electoral

Comentaris

Part de la candidatura de Terceravia-Unió Laurediana a les eleccions comunals del 2019.
Part de la candidatura de Terceravia-Unió Laurediana a les eleccions comunals del 2019. ARXIU

Unió Laurediana ha iniciat el procés de refundació per a afrontar les properes eleccions comunals després de no haver comparegut a les darreres legislatives. La formació s'ha donat un termini de dues setmanes per trobar els nous noms per l'executiva mentre Majoral i Codina es mostren disposats a repetir parella electoral.

El procés es va iniciar després de la reunió mantinguda a l'edifici Glòria. El cònsol major, Josep Majoral ha dit aquest dissabte en el marc de la Fira del Vehicle d'Ocasió que està disposat a encapçalar la candidatura juntament amb Mireia Codina. Majoral creu que té dret a presentar-se a la reelecció.

La confirmació que hi haurà llista a Sant Julià de Lòria arriba després dels primers moviments per part de Concòrdia-Desperta Laurèdia però també de Demòcrates. En aquest cas, però, els seus militants són conscients que presentar-se sota aquest nom és una candidatura al fracàs i més després de l'ajornament de la desviació.

A més, hores d'ara no és segur que puguin comptar amb 14 noms per a la llista i amb un cap de cartell amb garanties. El que si està clar, i molt, que Xavier Espot no vol pactar amb Unió Laurediana però tampoc amb Concòrdia després del guirigall de les eleccions comunals del 2019. El nomenament de Clara Pintat i Ricard Fiter, pròxims a Unió Laurediana, s'interpreta més com un intent de desestabilitzar el partit que no pas de buscar un acord. Espot ja ha dit en el seu cercle més proper que amb UL res de res.

Comentaris (21)

Trending