Terceravia critica durament un Govern que replica dient que barregen naps i cols

Els retrets entre Oliver Alís i Jordi Torres marquen una plàcida sessió de Consell General que aprova la modificació del Codi Penal per prohibir la publicitat sobre prostitució als mitjans de comunicació

Comentaris

L'hemicicle durant la sessió d'aquest dijous.
L'hemicicle durant la sessió d'aquest dijous. DEMÒCRATES

El Consell ha aprovat la proposta de declaració d’utilitat pública i la necessitat d’ocupació dels terrenys, i eventuals drets patrimonials per l'eixample i la rectificació de la CG-2, tram La Trava - Bordes de l'Aldosa, Parròquia de Canillo. El cost és de 30.390 euros. La proposta ha tingut els vots en contra de Terceravia. El conseller Oliver Alís ha criticat durament al Govern i ha assegurat que no "és una obra prioritària" i que és una mesura electoralista. ​

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres ha retret a la formació que no ho vegi necessari perquè es fa fora de Sant Julià i ha dit que Alís havia barrejat en el seu discurs "naps i cols". Ha defensat la necessitat de l'obra mentre que el conseller liberal, Marc Magallon ha recordat que "és un indret d'alta sinistralitat". L'expropiació s'ha tirat endavant després que no hi ha hagut acord en les negociacions.

Durant la sessió també s'ha aprovat la modificació del Codi Penal per prohibir la publicitat sobre prostitució als mitjans de comunicació. La consellera socialdemòcrata, Judith Salazar ha afirmat que la reforma estableix per primer cop sancions als qui s'aprofiten de menors per a finalitats pornogràfiques. Per la seva part, la consellera demòcrata Ester Molné ha recordat que hi haurà una nova llei que permetrà garantir la indemnització a persones que hagin patit agressions. 

Finalment, el Consell ha aprovat el projecte de llei de modificació de la Llei d’ordenament del sistema educatiu andorrà. Això permetrà flexibilitzar els requisits per a la contractació de docents. La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla ha manifestat que "afegim una solució en la situació de la Covid-19, per continuar garantint que tots els alumnes tinguin les millors condicions possibles en el seu dret a l'educació".

Etiquetes

Comentaris

Trending