Els síndics reben Robert Mauri, nou representant del Copríncep francès

La trobada ha servit per comentar l’actualitat política, se li ha mostrat el nou hemicicle i les dues parts s’han proposat “mantenir una comunicació fluïda” per potenciar les relacions

Comentaris

Un instant de la reunió entre els síndics i Mauri.
Un instant de la reunió entre els síndics i Mauri. Consell General

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han rebut aquest dimecres al matí Robert Mauri, nou director de gabinet de la representació del Copríncep francès a Andorra. Mauri substitueix a Pascal Escande que s’ha jubilat recentment després de gairebé 30 anys al càrrec.

Segons s’ha informat en un comunicat, la reunió ha durat prop d’una hora i ha tingut lloc al nou edifici del Consell General. En la trobada, els síndics generals han comentat amb Mauri l’activitat parlamentària, l’actualitat política del país i les funcions encomanades al Consell General, just en l’inici d’un nou curs polític.

Ensenyat i Codina han aprofitat l’avinentesa per detallar al nou director del gabinet de la representació del Copríncep francès tots els organismes que depenen del parlament i també li han mostrat el nou hemicicle.

Cal destacar que tant els síndics generals com Mauri s’han proposat mantenir una comunicació fluida que mantinguin i potenciïn les relacions amb el Copríncep francès.

Comentaris (2)

Trending