“Si el Govern no sap com gestionar el problema de l’habitatge, que ho digui”

El president i parlamentari del PS Pere Baró es reuneix a la Seu amb l’alcalde Joan Barrera i tots dos mandataris socialdemòcrates deixen clar que hi ha d’haver sinergies entre els dos territoris però cadascun ha de mirar de resoldre les seves dificultats

Un moment de la reunió de l'alcalde de la Seu amb els parlamentaris del PS.
Un moment de la reunió de l'alcalde de la Seu amb els parlamentaris del PS. PS

“Andorra no pot passar el problema de l’habitatge a la Seu” i “si el Govern no sap com gestionar-lo, que ho digui”. Són dues de les manifestacions del president i conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere Baró, després de reunir-se amb l’alcalde de la capital urgellenca, Joan Barrera. Tots dos dirigents socialdemòcrates han acordat compartir sinergies, sinergies entre els dos territoris tot i que s’ha de partir de la base que cadascun ha de mirar de resoldre les seves dificultats i problemàtiques.

Baró ha explicat que les manifestacions que al seu dia van fer el cap de Govern, Xavier Espot, i la ministre de Presidència, Conxita Marsol, “van molestar” l’alcalde perquè “no eren les més apropiades” i, com s’ha vist, s’han hagut d’anar matisant, “primer, perquè va molestar a l’alcalde de la Seu i, segon, perquè també la ciutadania en el seu conjunt està molesta”. El líder del PS ha destacat que Barrera li ha dit que ni volgués, no podria solucionar el problema d’habitatge d’Andorra i que ell “ha de mirar per la seva ciutadania”.

“Els problemes d’habitatge d’Andorra ho ha de solucionar Andorra”, ha destacat Pere Baró, que ha deixat clar a Barrera que “estem aquí per treballar plegats”. I no només en el tema de l’habitatge sinó de manera més àmplia, perquè l’alcalde de la Seu ja està al cas dels grups de treball que vol posar en marxa la Generalitat de comú acord amb el Govern. Baró ha lamentat que al Principat, cada vegada menys, “hi pugui viure la gent del país”.

I s’hi ha remarcat la importància de l’habitatge ho ha fet perquè “no cal ser molt intel·ligents per veure que hi ha un problema”. Baró ha insistit en la necessitat d’un pacte d’Estat sobre aquesta matèria encara que ha reconegut que hi ha “una negativa constant” per part del Govern. “Si el Govern no sap com gestionar-ho, que ho digui, i mirarem de trobar” una solució. I ha tornat a deixar clar que si l’executiu pretén “una Andorra cohesionada i on tothom hi pugui viure, ens hi trobaran. Si només volen una Andorra pels quatre rics no cal ni que ens vinguin a buscar”.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending