La Seu canvia d’alcalde

Francesc Viaplana (ERC) substitueix Jordi Fàbrega (Junts), tal com es va acordar en el pacte de govern

Jordi Fàbrega, durant una reunió mantinguda el 2019 amb el cap de Govern, Xavier Espot.
Jordi Fàbrega, durant una reunió mantinguda el 2019 amb el cap de Govern, Xavier Espot. SFGA / C.ESTEVE

Relleu a l’alcaldia de la Seu d’Urgell, tal com estava previst en el pacte de govern. Així, Jordi Fàbrega deixarà el càrrec en benefici de Francesc Viaplana, que serà el nou batlle. El ple del relleu serà aquest dissabte a les 12 del migdia.

Tal com es va acordar arran del pacte de govern signat el mes de juny del 2019, just després de les eleccions municipals, Jordi Fàbrega (Junts) cedirà l’alcaldia de la Seu d’Urgell al fins ara vicealcalde Francesc Viaplana (ERC). Aquest relleu a l’alcaldia urgellenca es formalitzarà aquest pròxim dissabte durant un ple extraordinari convocat a les 12 del migdia, segons informa l’alcaldia aquest dijous en un comunicat.

Junts per la Seu i ERC conformen l’equip de govern de l’actual legislatura a l’ajuntament de la Seu d’Urgell, fruit d’un acord entre ambdues formacions polítiques. Així, Jordi Fàbrega ha ocupat l'alcaldia els primers 27 mesos, mentre que Francesc Viaplana ho farà els propers 21 mesos restants.

Com que la sala de plens tindrà aforament limitat al públic per garantir les mesures antiCovid, aquest ple es retransmetrà en ‘streaming’ a través del canal de youtube de l’ajuntament urgellenc. A més a més, s’habilitarà una pantalla a la sala de la Immaculada per poder seguir aquest ple de presa de possessió del nou alcalde de la Seu d’Urgell.

Un moment de la sessió constitutiva de l'ajuntament de la Seu d'Urgell.

Relacionat

Fàbrega és escollit alcalde de la Seu d'Urgell amb nou vots

Etiquetes

Comentaris

Trending