SDP qualifica d'incompetent el Govern per la gestió de les vacunes i lloa la d'altres Petits Estats

Afirmen que no ha estat transparent i l'acusen d'enganyar a la població quan està en joc la vida de moltes persones

Comentaris

Vials de la vacuna Pfizer.
Vials de la vacuna Pfizer. Altaveu

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) ha qualificat de "vergonyosa" la gestió del Govern amb l'arribada de les vacunes contra el coronavirus. La membre de la Comissió Política Nacional (CPD) de la formació, Laia Moliné ha dit que han actuat amb "incompetència" mentre que el secretari d'organització, Josep Lluís Donsión ha opinat que "no ha estat transparent en una situació tan greu".

Moliné ha indicat que "està en joc la vida de moltes persones" i ha criticat l'ocultació i la imprecisió per part de Govern. Des de la formació consideren que "no es pot enganyar a la població". En referència a altres Petits Estats han explicat que Mònaco va començar la vacunació el 31 de desembre després d'haver efectuat una precompra de vials a Pfizer, Moderna, Astra i Sanofi. "A Ciutat del Vaticà vacunen des de la setmana passada i San Marino té un acord signat amb Itàlia", segons ha detallat Moliné.

Tot i això, Donsión ha mostrat la seva satisfacció per l'arribada de les vacunes "malgrat que més valgui tard que mai" i ha opinat que "no es pot enganyar a la població dient que arribaran la setmana vinent o l'altra quan no hi ha res tancat".

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending