Roger Padreny demana a l'executiu la ubicació del multifuncional

D'altra banda, Susanna Vela ha sol·licitat informació sobre el pla estratègic del Govern en matèria d'esports electrònics

Comentaris

L'indret de l'hemicicle on s'ubiquen els consellers generals del PS.
L'indret de l'hemicicle on s'ubiquen els consellers generals del PS. Toni Solanelles

La manca d'una comunicació oficial respecte l'indret on es construirà el multifuncional ha portat el conseller del Partit Socialdemòcrata (PS) a demanar, de forma urgent, quin és el lloc escollit per a la seva construcció i que el Govern haurà de respondre en la pròxima sessió al Consell general. Aquesta no ha estat l'única qüestió que interessa al PS que, mitjançant Susanna Vela, també ha demanat pel pla estratègic en esports electrònics.

El conseller general del partit socialdemòcrata (PS), Roger Padreny, ha entrat avui una pregunta oral amb caràcter d’urgència sobre el multifuncional. En aquest sentit, i vist que no hi ha cap informació oficial al respecte, vol saber l’emplaçament definitiu de la instal·lació. Una qüestió que l’executiu haurà de respondre durant la sessió al Consell General de demà, 26 de maig.

D’altra banda, la seva companya de partit, Susanna Vela, ha fet una demanda d’informació sobre el pla estratègic de l’executiu en matèria d’esports electrònics. Vela ha sol·licitat tota la documentació relativa al treball que s’està duent a terme, així com els contractes amb les empreses Actua i Auren -amb qui govern està dissenyant la línia de treball en aquest àmbit-, les accions concretes que es preveuen en l’àmbit educatiu, tota la informació relativa a la introducció dels esports electrònics al sistema educatiu andorrà i la documentació que l’Agència Andorrana d’Antidopatge ha realitzat per fer les modificacions i reglamentacions necessàries a les Regles antidopatge per a la seva aplicació en competicions i als esdeveniments en aquest àmbit.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending