Rebeca Roger i Laura Mas completen les llistes parroquials d’Acció a la Massana i Escaldes-Engordany

La presidenta del partit, Judith Pallarés destaca que la candidatura nacional recull noms de diversos àmbits com l'associatiu o l'esportiu

Comentaris

Pallarés dirigint-se als assistents a l'acte.
Pallarés dirigint-se als assistents a l'acte. ACCIO

Acció ha confirmat diurant la seva assemblea extraordinària que presenta una llista nacional i dues parroquials, a la Massana i Escaldes-Engordany. La nacional estarà ocupada en els seus tres primers llocs per dones: Judith Pallarés, Nöelia Souque i Agustina Grandvallet. A la Massana, Rebeca Roger acompanyarà Josep Fusté mentre que Laura Mas acompanyarà Marc Magallon a Escaldes-Engordany.

L'acte ha estat preentat pel conseller del comú de la Massana, Guillem Forné. La presidenta del partit, Judith Pallarés ha pronosticat que "les eleccions seran equilibrades" i ha mostrat la seva satisfacció pel suport de militants i simpatitzants a l'acte d'aquest diumenge al vespre. La llista nacional, a banda, de Pallarés, Souque i Grandvallet estarà formada per Carles Bernardo, Abdou Taouil, Vladimir Martins, Cèlia Montalvo, Josep Anton Albós, Vicente Zapata, Blanca Montoro, Rubén Tomàs, Yael Caramés i Josep Estefanell.

Agustina Grandvallet, en primer terme, en una reunió d'Acció a Sant Julià.

Relacionat

La presidenta de l’associació de persones amb discapacitats serà la número 3 d’Acció

Pallarés ha dit que és una llista que recull els àmbits associatius o esportius i que afronten la campanya "amb molta il·lusió". Marc Magallon serà el candidat a la territorial d'Escaldes-Engordany amb Laura Mas. A la Massana hi haurà una candidatura d'Acció més independents amb Josep Fusté i Rebeca Roger. Pallarés ha dit que és tot un repte presentar una candidatura a la Massana. La presidenta del partit ha subratllat que volen donar importància al lideratge de les dones en política. "És una de les apostes que ha fet Acció i són dones molt preparades, relacionades amb el món associatiu", ha dit.

Durant l'acte, la ministra d'Afers Socials en funcions ha definit el partit com "renovador"  i amb voluntat de treballar per a la sostenibilitat. Ha qualificat el projecte de "repte" i espera poder tenir prou representació parlamentària per incidir en la política dels pròxims quatre anys. Pallarés ha explicat en referència a l'acord amb Demòcrates a Escaldes-Engordany que el pacte és arribar al consell general i que cada formació tingui el seu propi grup. "Esperem aconseguir-lo pels nostres mitjans", ha indicat.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending