La presidenta de l’associació de persones amb discapacitats serà la número 3 d’Acció

Agustina Grandvallet s’incorpora al projecte de Judith Pallarés que tindrà representació a Escaldes i una llista amb independents a la Massana liderada per Josep Fusté

Agustina Grandvallet, en primer terme, en una reunió d'Acció a Sant Julià.
Agustina Grandvallet, en primer terme, en una reunió d'Acció a Sant Julià. acció

La presidenta de l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional (AMIDA), Agustina Grandvallet, s’incorpora al projecte d’Acció i serà la número 3 de la candidatura encapçalada per Judith Pallarés. Així, per primer cop a la història, no només seran dues les dones que obrin una llista nacional sinó que en seran tres. La segona de la candidatura és Noëlia Souque. Grandvallet i Pallarés haurien congeniat molt els darrers temps des de les seves respectives responsabilitats.

Acció està treballant en la confecció de les tres candidatures que presentarà als comicis aquest 2 d’abril. A banda de la nacional, la formació sorgida de la darrera escissió haguda a Liberals d’Andorra tindrà representació a Escaldes en coalició amb Demòcrates i liderarà totalment una llista a la Massana, en aquesta parròquia, amb la participació d’un nombre important, proporcionalment, d’independents.

A la llista d’Escaldes que encapçalarà la taronja Trini Marín, la representació d’Acció quedarà en mans de Marc Magallón com a segon titular i de Laura Mas en el darrer lloc de la suplència. Mentrestant, a la Massana, serà el fins fa poc conseller comunal i secretari de Relacions Internacionals d’Acció, Josep Fusté, qui agafi les regnes de la candidatura, que està tancada.

Comentaris (3)

Trending