El PS vol saber les mesures que aplicarà Govern per frenar la pèrdua de poder adquisitiu

El conseller general socialdemòcrata, Pere Baró, farà aquesta pregunta en la sessió de control del 16 de novembre després de la manifestació multitudinària del 31 d’octubre

Comentaris

Pere Baró en seu parlamentària.
Pere Baró en seu parlamentària. PS

El conseller general socialdemòcrata, Pere Baró, ha entrat una pregunta per saber quines mesures preveu implantar Govern per frenar la pèrdua de poder adquisitiu de la ciutadania. La demanda la fa després que més de mil persones sortissin al carrer fa una setmana reclamant un habitatge digne.

La qüestió la formularà en la sessió de control del pròxim 16 de novembre i la voluntat és conèixer de primera mà les mesures que l’executiu té previst posar en marxa perquè la ciutadania no continuï patint la caiguda del poder adquisitiu.

La manifestació del passat 31 d’octubre amb més d’un miler de persones al carrer reclamant un habitatge digne va deixar palès el clam de la població amb missatges directes al Govern demanant solucions a una situació que s’arrossega des de fa temps i davant la por de l’anomenada “llei Marsol” amb els increments dels lloguers previstos, tot i que sembla que ara es revisaran els percentatges.

Comentaris

Trending