Un os es torna a veure, en aquest cas, als voltants d’Andorra

(AMB VÍDEO) El plantígrad ha estat enregistrat prop d’Alins (Pallars Sobirà) i podria ser el que la setmana passada va trepitjar els prats de la Cortinada

Comentaris

L'os s'ha vist a la carretera que connecta Alins i Aarós.
L'os s'ha vist a la carretera que connecta Alins i Aarós.

Un os s’ha tornat a veure, en aquest cas, ben a prop d’Andorra, concretament, entre les poblacions del Pallars Sobirà d’Alins i Aarós. No se sap si era el mateix plantígrad que es va deixar veure tot just fa una setmana en un prat de la Cortinada, a tocar de la carretera, però podria ser, tenint en compte la proximitat d’ambdós territoris per la muntanya de Tor.

L’animal ha estat aquest matí en una zona boscosa ben a prop de la carretera L-510 que connecta els municipis d’Aarós i Alins. Hi hauria la possibilitat que fos el mateix que la setmana passada va trepitjar el Principat i es va deixar veure a la Cortinada. En aquesta època de l’any aquest tipus d’animals busquen herba fresca i això explicaria que s’hagi tornat a deixar veure a peu de carretera.

Una imatge de l'animal a la Cortinada, aquest matí.

Relacionat

Perplexitat en aparèixer un os a tocar de la carretera a la Cortinada

A Andorra, els banders estan en constant comunicació amb les autoritats franceses i espanyoles per compartir informació. Això hauria de permetre de saber de manera fefaent si el que s’ha vist avui en aquesta zona del Pallars Sobirà seria el que es va detectar a la parròquia d’Ordino.

https://youtu.be/NXJz7Bd5Vgo

 

Comentaris (9)

Trending